“Matsvinns-enchiladas” av Emma Sundh

Har du rester över från tacokvällen? Det är du inte ensam om! Gör som klimatsmarta Emma Sundh och laga smarriga “matsvinns-enchiladas” av resterna!

Emmas recept både är gott och gör gott! Dessutom är det enkelt och går fort.

 

Svårgihetsgrad: Enkel

Matsvinns-enchiladas av Emma Sundh

Portioner
4

Ingredienser

Recept

Sätt ugnen på 200°C.

Stek den frysta vegofärsen (skippa om du har över färdigstekt färs från tacokvällen).

Fyll tortillabröden med tacofärs, hackad rödlök, majs och salsa. Rulla ihop bröden och lägg i en ugnsfast form.

Toppa med Vegan Ch**se.

Sätt in formen i ugnen 10-15 minuter.

Klicka lite vegansk creme fraiche (eller räddad creme fraiche), hackad lök och ringla tacosås över.

Besök Emmas blogg www.emmasundh.com för fler klimatsmarta tips!