Skär gurkan i tunna skivor, lägg i en skål. Koka upp vatten. Häll vinäger och kokhett vatten i skålen med gurkor. Täck över med lock. Låt stå 15 minuter.
Vira in tofun i en ren kökshandduk, eller i lite hushållspapper, krama åt för att avlägsna vätska. Skär tofun i skivor. Torka torra med pappershandduk.
Vispa ihop kikärtsmjöl, vatten och salt i en skål. Häll upp pankon i en annan skål. Lägg ner en tofuskiva i kikärtsmjölsblandningen, och vänd sedan runt den i pankon. Lägg sedan ner i kikärtsmjölsblandningen igen, och till sist pankon (så att det blir en dubbelpanering).
Stek i rikligt med olja i en stekpanna, så att bitarna får en gyllene färg och blir krispiga runt om (du kan balansera dem lite på kanterna för att de ska få färg även där).
Värm bao bunsen enligt anvisningar på förpackningen.
Smeta ut lite chili ch**se i botten på en bao. Lägg i en skiva tofu, gurka, gochujang salsa och koriander. Strö över hackade jordnötter.