Go Back
+ servings

Tacopaj på tortillabröd

Testa denna smarriga tacopaj med tortillabröd som botten och klimatsmarta ingredienser som fyllning. Passar fint både till festen och vardagen då den är enkel att slänga ihop och går dessutom snabbt att tillaga. En tacopaj i ny tappning med härliga smaker på ett krispigt tacobröd!
Portioner 4
Tillagningstid 40 minuter

Ingredienser

  • 4-6 st Soft Tortillas
  • 320 g Taco Mince Veggie
  • 1 st gul lök
  • 200 g krossade tomater
  • 3 dl vegansk creme fraiche
  • 120 g Vegan Ch**se
  • 0,5 burk Tangy Apple Salsa
  • 1 chili
  • 100 g vårlök, finhackad
  • 1 kruka färsk koriander

Recept

  • Sätt ugnen på 180 °C
  • Fördela tortillabröd omlott i en ugnsfast, smord form.
  • Bryn vegofärsen och löken i olja i en stekpanna.
  • Tillsätt krossade tomater och låt koka ca 5 min.
  • Fyll pajskalet med färsen och bred på crème fraiche.
  • Toppa pajen med chili och Vegan Ch**se.
  • Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 15 min, tills osten fått fin färg.
  • Garnera pajen med koriander och vårlök.
  • Servera med Tangy Apple Salsa.

Dela