Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Enchiladas med svartkål
Enchiladas fyllda med härliga smaker av bl.a. svartkål, tacokryddad vegansk färs och majs. Ett gott recept på klimatsmarta enchiladas, toppade med krämiga godsaker som vegansk creme fraiche, vegansk ost och vegansk ch**se dip. Mums!
Portioner
4
Tillagningstid
35
minuter
minuter
Ingredienser
320
g
Tacokryddad växtbaserad färs
1
st
gul lök
1
msk
olja
4-6
st
Frankful Soft Tortilla
200
g
svartkål
200
g
majs
120
g
riven vegansk ost
2
dl
vegansk creme fraiche
100
g
jalapenos
1/2
burk
Frankful Tangy Apple Salsa
50
g
färsk koriander
1/2
burk
Frankful Vegan Ch**se Dip
Recept
Värm ugnen till 200°C.
Ringla över lite olja och flingsalt på svartkålen och rosta den i ugnen på en plåt i cirka 10min.
Bryn vegofärsen och löken i olja i en stekpanna.
Fyll tortillas med färsen, crème fraiche, jalapenos, majs och svartkål.
Rulla ihop tortilla bröden och lägg dem i en ugnsfast form och toppa med Vegan Ch**se.
Kör i ugnen i cirka 10-15 min tills de är gyllenbruna.
Strö lite koriander på toppen tillsammans med några klickar äppelsalsa, Vegan Ch**se Dip och vegansk creme fraiche.
Dela