Enchiladas med svartkål

Enchiladas fyllda med härliga smaker av bl.a. svartkål, tacokryddad vegansk färs och majs. Ett gott recept på klimatsmarta enchiladas, toppade med krämiga godsaker som vegansk creme fraiche, vegansk ost och vegansk ch**se dip. Mums!
Portioner 4

Ingredienser

  • 320 g Taco Mince Veggie
  • 1 st gul lök
  • 1 msk olja
  • 4-6 st Soft Tortilla
  • 200 g svartkål
  • 200 g majs
  • 120 g Vegan Ch**se
  • 2 dl vegansk creme fraiche
  • 100 g jalapenos
  • 1/2 burk Tangy Apple Salsa
  • 50 g färsk koriander
  • 1/2 burk Vegan Ch**se Dip

Recept

  • Värm ugnen till 200°C.
  • Ringla över lite olja och flingsalt på svartkålen och rosta den i ugnen på en plåt i cirka 10min.
  • Bryn vegofärsen och löken i olja i en stekpanna.
  • Fyll tortillas med färsen, crème fraiche, jalapenos, majs och svartkål.
  • Rulla ihop tortilla bröden och lägg dem i en ugnsfast form och toppa med Vegan Ch**se.
  • Kör i ugnen i cirka 10-15 min tills de är gyllenbruna.
  • Strö lite koriander på toppen tillsammans med några klickar äppelsalsa, Vegan Ch**se Dip och vegansk creme fraiche.

Dela

Produkter i receptet

frankful-logo