Matsvinns-enchiladas av Emma Sundh

Har du rester över från tacokvällen? Det är du inte ensam om! Gör som klimatsmarta Emma Sundh och laga smarriga matsvinns-enchiladas av resterna! Emmas recept både är gott och gör gott! Dessutom är det enkelt och går fort.   Svårgihetsgrad: Enkel
Portioner 4

Ingredienser

  • Det som är över från tacokvällen, Alt. 1 burk Tangy Apple Salsa
  • 0,5 skål fryst majs (alt. det som är kvar från tacokvällen)
  • Det som blev över från tacokvällen, Alt. 1/2 burk Taco Sauce
  • 1 st rödlök
  • 320 g Taco Mince Veggie
  • 4-6 st tortillabröd
  • 120 g Vegan Ch**se

Recept

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Stek den frysta vegofärsen (skippa om du har över färdigstekt färs från tacokvällen).
  • Fyll tortillabröden med tacofärs, hackad rödlök, majs och salsa. Rulla ihop bröden och lägg i en ugnsfast form.
  • Toppa med Vegan Ch**se.
  • Sätt in formen i ugnen 10-15 minuter.
  • Klicka lite vegansk creme fraiche (eller räddad creme fraiche), hackad lök och ringla tacosås över.

Dela

Produkter i receptet

frankful-logo