Vegansk tacos – klimatsmart och riktigt god

Holy Moly! Äntligen klimatsmart och vegansk tacos som smakar riktigt gott.

Frankful® ger dig tacos som både är smarrig och klimatsmart. Dubbelt så gott helt enkelt!

Vi erbjuder tacos som är vegansk, god och fullproppad med ödmjukhet och välvilja för klimatet. Ett noga framtaget tacosortiment som smakar fantastiskt och samtidigt håller ett riktigt lågt klimatavtryck. Vi tycker nämligen inte att det ena ska behöva utesluta det andra.

Dubbelt så god tacos – the Frankful® way.

Vår tacos är klimatsmart

Vi bjuder på ett brett tacosortiment med noga utvalda ingredienser och lågt klimatavtryck. För att hålla ett lågt klimatavtryck har vi tagit fram 100% vegansk tacos, som både smakar och gör gott! Läs mer om alla klimatsmarta beslut bakom vårt tacosortiment.

Bland våra frysta tacotillbehör hittar du både vegansk tacofärs och vegan ch**se. Vi har även marknadens första veganska Ch**se dip! Lika krämig och god som en ostdipp ska vara, men vegansk och med betydligt lägre klimatavtryck. Våra tortillachips gjorda av matsvinn från överbliven tortilla-deg, härligt krispiga och omöjliga att bara ta ett av. Här finns allt du behöver för en riktigt god tacomåltid.

Prova vegansk, klimatsmart tacos inför nästa fredagstaco. The Frankful® way. Lite extra kärlek till dina smaklökar och till vår planet!

VÅRA TACOS RECEPT