Tina fajita stripsen.
Bryt av den allra nedersta delen av sparrisen. Pensla med olja. Grilla (eller stek) sparrisen tills den mjuknat något och fått fina ränder - på en grill eller i grillpanna. Låt svalna något och skär i små slantar.
Snoppa och skär jordgubbarna i små tärningar. Strimla vårlöken och basilikan fint.
Blanda ihop alla ingredienser till salsan, smaka av med salt.
Värm ugnen till 175°C.
Skär tortillasen i kvartar, lägg ut på en plåt (utan att de nuddar varandra) och pensla ovansidan med lite olja. Rosta tortillabitarna på plåten i 5-7 minuter, tills lätt gyllene och krispiga.
Fräs fajita stripsen i lite olja tills gyllene och lätt krispiga.
Toppa de krispiga tortillabitarna med creme fraiche, ch**se dip, fajita strips, grillad sparris- och jordgubbssalsa och salsa. Strö över lite extra mynta.