Värm ugnen till 175°C.
Tvätta morötterna och skär på längden, och sedan i mindre bitar. Lägg på ena sidan av en plåt och blanda med lite olja.
Dela tomaterna i kvartar (om du har kvisttomater) eller på hälften (om du har cocktailtomater). Lägg med snittytan uppåt på plåten bredvid morötterna.
Baka grönsakerna i ugnen i 35 minuter tills morötterna är helt mjuka och tomterna sjunkit ihop och blivit lätt krispiga i kanterna.
Blanda morötterna med 1 dl Frankful Gochujang salsa.
Skala och skär löken i tunna skivor. Koka upp vatten och vinäger, ta bort från värmen, lägg i löken och sätt på ett lock. Låt stå minst 20 minuter.
Stek färsen i lite olja tills den får färg. Blanda ner Taco spice och stek ytterligare 5 minuter.
Skär gurka och tomat i jämnstora, men små, tärningar. Hacka koriandern grovt. Blanda ihop i en skål tillsammans med koriandern.
Fördela bladgrönt, Gochujangmarinerade morötter, semotorkade tomater, gurk- och äppelsallad, syrad lök och färs i 4 skålar. Toppa med ch**sy dipp, salsa och lite färsk koriander. Servera med corn chips och soft tortillas.