Tacogratäng Yayas veganska recept

Tacogratäng funkar lika bra till vardagen som till helglyxet. Dessutom perfekt att laga på resterna som blir över från tacokvällen! Prova detta mumsiga recept på tacogratäng av Johanna Lundqvist @yayanaomi.
Portioner 4

Ingredienser

  • 650 g Taco Mince Veggie
  • 200 g Vegan Grated Ch**se
  • 190 g Taco Sauce (1 burk)
  • 1 st gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 st röd paprika
  • 12-15 st cocktailtomater
  • 2 dl vegansk créme fraiche

Recept

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Finhacka den gula löken. Fräs löken tillsammans med vitlök och paprika i lite olja.
  • Tillsätt den frysta tacofärsen när grönsakerna fått en fin färg. Stek på medelhög värme i några minuter.
  • Lägg färsblandningen i en ugnsform. Fördela den jämt i formen.
  • Tillsätt ett lager med Taco Sauce. Därefter ett lager med vegansk creme fraiche.
  • Dela cocktailtomaterna på mitten och sprid ut tomathalvorna i ugnsformen. Avsluta med ett lager vegan grated ch**se.
  • Ställ in gratängen i ugnen cirka 15-17 minuter.
  • Servera gärna med goda tacotillbehör som Tortilla Crisps och Ch**se dip.

Dela

Produkter i receptet

Denna produkt saknar relaterade produkter

Produkter i receptet

Denna produkt saknar relaterade recept

Goda recept på tacos

Denna produkt saknar relaterade recept

Goda recept på tacos

Denna produkt saknar relaterade recept
frankful-logo