Veganska enchiladas

Prova en ny variant av tacokvällen med detta goda recept på veganska enchiladas med ch**se dip. Heta och syrliga smaker tillsammans med len och krämig ch**se dip blir en maträtt att längta till! Med Frankful® tacosortiment får dina enchiladas dessutom ett lågt klimatavtryck på cirka 0,4 kg CO2e/portion.

Svårighetsgrad: Enkel

Klimatavtryck: Cirka 0,4 kg CO2e/portion

Enchiladas - veganskt recept

Tillagningstid
40 min

Portioner
4

Ingredienser

Recept

180°C (varmluft, annars 200°C).

Skala och finhacka löken. Fräs den tillsammans med den frysta vegofärsen .

Samtidigt som färs och lök fräser; Koka upp krossade tomater och Tangy Apple Salsa i en kastrull. Smaka av med salt och peppar.

Skölj kidneybönorna och tillsätt i kastrullen med tomatsås. Blanda ner drygt hälften av tomatsåsen med den stekta färsen.

Fyll tortillabröden med röran och ett par klickar Vegan Ch**se dip. Rulla ihop bröden och lägg sida vid sida i en ugnsfast form.

Häll på resten av tomtatsåsen. Toppa med Vegan Grated ch**se och det sista av Ch**se dippen.

Gratinera mitt i ugnen 10-15 minuter, eller tills rätten har fått fin färg. Servera med en god sallad.