Prova en ny variant av tacokvällen med detta goda recept på veganska enchiladas med ch**se dip. Heta och syrliga smaker tillsammans med len och krämig ch**se dip blir en maträtt att längta till! Med Frankful® tacosortiment får dina enchiladas dessutom ett lågt klimatavtryck på cirka 0,4 kg CO2e/portion.
Svårighetsgrad: Enkel
Klimatavtryck: Cirka 0,4 kg CO2e/portion
180°C (varmluft, annars 200°C).
Skala och finhacka löken. Fräs den tillsammans med den frysta vegofärsen .
Samtidigt som färs och lök fräser; Koka upp krossade tomater och Tangy Apple Salsa i en kastrull. Smaka av med salt och peppar.
Skölj kidneybönorna och tillsätt i kastrullen med tomatsås. Blanda ner drygt hälften av tomatsåsen med den stekta färsen.
Fyll tortillabröden med röran och ett par klickar Vegan Ch**se dip. Rulla ihop bröden och lägg sida vid sida i en ugnsfast form.
Häll på resten av tomtatsåsen. Toppa med Vegan Grated ch**se och det sista av Ch**se dippen.
Gratinera mitt i ugnen 10-15 minuter, eller tills rätten har fått fin färg. Servera med en god sallad.